NASSAU Garageporte hylder singler - Er du single, så køb din nye Garageport i dag.

singles day 2018

Kære Single Kvinder 

singles day 2018

Kære Single Mænd

NASSAU Garageporte fejrer SINGLES DAY


Søndag den 11. november er det Singles day. NASSAU Garageporte holder Singles day og giver dig et GRATIS tilbehør* med, når du køber en NASSAU Garageport.

Køb din nye Garageport på webshoppen og skriv i kommentarfeltet hvilket tilbehør, du ønsker GRATIS. På webshoppen kan du selv designe din nye garageport, så den passer til dit hus.

*Vælg mellem en NASSAU vægsender til en værdi af 1.145 kr. med bevægelsessensor eller et kodetastatur til en værdi af 995 kr.

Vægsender m. bevægelsessensor
Værdi 1.145,-

 Trådløse kodetastatur
Værdi 995,-


Hvad er Singles day?

Singles day er fra Kina og opfundet for at hylde de skønne singler.
Singles day er lagt på datoen 11.11, for at få så mange 1 taller som muligt eller one-one-one-one! One symboliserer singlerne. Det er dagen, hvor singlerne skal forkæle sig selv lidt ekstra.


Kinesisk dag til danske Garageporte

NASSAU Garageporte produceres i Danmark og vi er meget stolte af vores fabrik på Fyn - men vi vil gerne fejrer alle de skønne singler og hopper derfor med på dagen.


HVORFOR GARAGEPORTE FRA NASSAU?

Hvorfor BØR du vælge en garageport fra NASSAU?

Hos NASSAU er kunden altid i fokus og med udgangspunkt i forventninger og behov, finder vi den garageport, der passer til netop dig.

NASSAU har med 48 års erfaring i ind- og udland solgt porte til både industri og private. Vi ved, at hver gang der leveres en port fra os, så er det af bedste kvalitet. En tryghed og sikkerhed der gør processen med din nye garageport mere enkel og overskuelig. 

Læs mere om, hvorfor du bør vælge en garageport fra NASSAU.